ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ξέχασαν» το Υπόμνημα του Ποταμιού στο πόρισμα για τα δάνεια!

13:08 - 24 Ιαν 2017 | Πολιτική
Στην Ελλάδα το να είσαι συνεπής δεν είναι καλό, διαπιστώνει το Ποτάμι και καταγγέλλει τα εξής απίστευτα:

«Το Ποτάμι ήταν το μόνο κόμμα που κατέθεσε από την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 (σε ζωντανή σύνδεση μάλιστα) και δημοσίευσε σχετικό υπόμνημα με τα ευρήματα, τις ενστάσεις και τις παρατηρήσεις του για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής, αναδεικνύοντας εκτός από τις ευθύνες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και τις ίδιες ακολουθούμενες πρακτικές από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΥΓΗ.

 

Χθες, μετά τη λήξη της συνεδρίασης, με έκπληξη είδαμε ότι στο τελικό πόρισμα το οποίο παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής και μετέπειτα στα ΜΜΕ, ότι δεν υπήρχε το υπόμνημά μας παρά μόνο οι προτάσεις, που είχαμε υποβάλει πάλι εγκαίρως στις 13 Ιανουαρίου 2017!

 

Υποθέτουμε, ότι αυτό έγινε εκ παραδρομής και όχι εσκεμμένα επειδή σε κάποιους δεν άρεσαν οι εστιασμένες παρατηρήσεις του υπομνήματός μας. Επομένως πρέπει να επανυποβληθεί στον Πρόεδρο της Βουλής το πλήρες πόρισμα με ολόκληρο το υπόμνημα του Ποταμιού.

 

Οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλες καθώς μέσα σε μία εβδομάδα «κατόρθωσε» την προηγούμενη Δευτέρα να διαρρεύσει λάθος σχέδιο πορίσματος και χθες Δευτέρα πάλι «ξέχασε» να συμπεριλάβει το ολοκληρωμένο υπόμνημα του Ποταμιού».

 

Κατόπιν τούτων μια συγγνώμη από τους υπεύθυνους που αξιώνει δικαιολογημένα το Ποτάμι, είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει…

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.