ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο χρόνια «ΠΦΑ»: Ομιλία Τσίπρα, περιοδείες και... επετειακό non-paper

09:41 - 25 Ιαν 2017 | Πολιτική
Δύο χρόνια «ΠΦΑ»: Ομιλία Τσίπρα, περιοδείες και... επετειακό non-paper
Αν και με λιγότερο… κέφι σε σχέση με πέρυσι, στον ΣΥΡΙΖΑ οργανώνουν πολιτικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο ετών από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε και συζήτησε τις δράσεις που θα μπορούσαν να γίνουν για τον εορτασμό της 2ης επετείου από την «Πρώτη Φορά Αριστερά», οι οποίες αναμένεται να κορυφωθούν με μία μεγάλη συγκέντρωση, με ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στις αρχές Φεβρουαρίου.

 

Νωρίτερα, για την ακρίβεια τα επόμενα 24ωρα, υπάρχει επίσης πρόγραμμα περιοδειών από στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα.

 

Είναι, άλλωστε βασική επιδίωξη όλο το τελευταίο διάστημα να επιχειρήσει άνοιγμα στην κοινωνία, με τα στελέχη του να οργώσουν τους νομούς της Ελλάδας και να δείξουν πως το κόμμα δεν έχει χάσει την επαφή του με τον λαό.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τις δικές του περιοδείες, ωστόσο, θεωρείται σημαντικό να πράξουν το ίδιο υπουργοί και βουλευτές, με στόχο να προσεγγίσουν τους πολίτες που και δημοσκοπικά φαίνεται πως έχουν απομακρυνθεί από το κόμμα στο οποίο πίστεψαν στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

 

Το Μαξίμου εξετάζει ακόμα το ενδεχόμενο να παραχωρήσει ο πρωθυπουργός μία διακαναλική συνέντευξη, προκειμένου να υπερασπιστεί το ως τώρα έργο της κυβέρνησης και παράλληλα να εξαπολύσει επίθεση στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με βασικό σύνθημα τη «μάχη κατά της διαπλοκής», που επαναφέρει ψηλά στην ατζέντα το κυβερνητικό επιτελείο.

 

Τέλος, η κυβέρνηση εξέδωσε και ένα επετειακό non paper, στο οποίο κάνει τον απολογισμό των δύο χρόνων του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία.

 

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.