ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπακογιάννη: Θα προωθήσουμε τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις

18:35 - 30 Ιαν 2017 | Πολιτική
Μπακογιάννη: Θα προωθήσουμε τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις
Η Νέα Δημοκρατία στοχεύει στην ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας, τόνισε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕ) υπό την προεδρεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου, στην οποία συμμετείχε. Μάλιστα, δεσμεύτηκε για την προώθηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών, στην αλλαγή του φορολογικού συστήματος και στην προώθηση των αποκρατικοποιήσεων.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν και οι αναπληρωτές τομεάρχες Χρίστος Δήμας και Ευάγγελος Μπασιάκος.

 

Μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη επεσήμανε στους εκπροσώπους της Επιμελητηριακής Κοινότητας ότι η Νέα Δημοκρατία δίνει εξέχουσα σημασία στον Επιμελητηριακό θεσμό και ζήτησε την όσο το δυνατόν στενότερη συνεργασία των Επιμελητηρίων για την καταγραφή των καθημερινών προβλημάτων της επιχειρηματικότητας και την προώθηση των βέλτιστων λύσεων, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΕΕ.

 

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος ανέλυσε διεξοδικά στους εκπροσώπους του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η επιχειρηματικότητα και η οικονομία, εστιάζοντας στο τραπεζικό πρόβλημα της χώρας που εμποδίζει την απρόσκοπτη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, την υψηλή φορολόγηση, το νέο ασφαλιστικό σύστημα που βάζει θηλιά στο λαιμό των ελεύθερων επαγγελματιών και στο μεγάλο πρόβλημα του λαθρεμπορίου και του παραεμπορίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.