ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φλαμπουράρης: Με κανιβαλίζουν αυτοί που οδήγησαν τον κόσμο στα σκουπίδια

16:38 - 31 Ιαν 2017 | Πολιτική
Φλαμπουράρης: Με κανιβαλίζουν αυτοί που οδήγησαν τον κόσμο στα σκουπίδια
Να σταματήσουν «κάποιοι για δικές τους σκοπιμότητες να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις και να διαστρεβλώνουν την αλήθεια», σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ως προς το θέμα που έθιξε σε συνέντευξή του την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, καταλογίζοντας στρέβλωση διά της απομόνωσης της φράσης «δεν βλέπεις πια ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια».

Ο υπουργός Επικρατείας στηλιτεύει προσπάθεια κάποιων στην αντιπολίτευση «να κανιβαλίσουν» το νόημα των λεγομένων του, «αυτοί που ανάγκασαν τον κόσμο να ψάχνει στα σκουπίδια», όπως υπογραμμίζει. Επισημαίνει πως δεν είπε ότι τελείωσαν τα προβλήματα των ανθρώπων που είναι αποκλεισμένοι από τον κοινωνικό ιστό και τονίζει πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και θα εντείνει τις προσπάθειές της προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του, ο κ. Φλαμπουράρης, αναφέρει: «Προς αποκατάσταση της στρέβλωσης που επιχειρείται στο θέμα που έθιξα την Κυριακή στον ΣΚΑΪ σημειώνω τα εξής: Καταρχήν απομονώθηκε η έκφραση "δεν βλέπεις πια ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια", χωρίς να γίνει αναφορά σε όλο το σκεπτικό που παρέθεσα στη εν λόγω τοποθέτησή μου. Δεν είπα ότι τελείωσαν τα προβλήματα των ανθρώπων που είναι αποκλεισμένοι από τον κοινωνικό ιστό».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.