ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βίτσας: Oι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα έτοιμες σε ζητήματα κυριαρχίας

14:24 - 01 Φεβ 2017 | Πολιτική
Βίτσας: Oι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα έτοιμες σε ζητήματα κυριαρχίας
"Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα έτοιμες σε ζητήματα κυριαρχίας" επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στον "Αντ1", λίγο μετά τις νέες τουρκικές προκλήσεις στα Ίμια.

Ο Δημήτρης Βίτσας τόνισε πως "αντιμετωπίζουμε την όλη κατάσταση των προκλήσεων και των πιθανών προβοκατσιών με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα".
"Κινήσεις οι οποίες μπορεί να έχουν ένα θεατρικό στοιχείο θα μπορούσαν να αποφεύγονται σε μία φάση που οι Τούρκοι πάνε γυρεύοντας" σημείωσε από την μεριά της η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η δήλωση αυτή βρήκε αντίθετο τον Δημήτρη Βίτσα ο οποίος σημείωσε πως "αυτό δείχνει υποχωρητικότητα" ενώ σημείωσε πως "δεν θα απεκδυθούμε του δικαιώματός μας μέσα στον χώρο της δικής μας κυριαρχίας να αποτίουμε τις οφειλόμενες τιμές".
Ερωτηθείς, η κυρία Μπακογιάννη, αν χαρακτηρίζει την επίσκεψη Καμμένου στα Ίμια θεατρινίστικη απάντησε πως "ο κύριος Καμμένος έχει όλο το δικαίωμα να ρίξει ένα στεφάνι στη θάλασσα, οφείλει όμως να συνυπολογίσει αυτή την αντίδρασή του με όλα αυτά τα παιδιά που σηκώνονται και αναχαιτίζουν κάθε μέρα τους Τούρκους στην περιοχή".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.