ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βενιζέλος: Έρχονται μη ομαλές πολιτικές εξελίξεις

18:40 - 01 Φεβ 2017 | Πολιτική
Δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον έκανε από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος πρόβλεψε "μη ομαλές πολιτικές εξελίξεις".

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στην ανακίνηση του Grexit και στο «επικίνδυνο παιχνίδι που αφορά τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα» εκτιμώντας πως «όλα αυτά θα μας οδηγήσουν δυστυχώς κάποια στιγμή σε μη ομαλές πολιτικές εξελίξεις».

 

«Χωρίς εκλογές δεν μπορεί να υπάρξει καμία λύση», είπε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι «η επιλογή της κυβέρνησης για εκλογές θα είναι συνδυασμένη με θεσμική κρίση, με ένταση».

 

«Δεν θα επιτραπεί να έχουμε τέτοιου τύπου εξελίξεις. Και όσοι έχουν μία αρμοδιότητα σε μία τέτοια εξέλιξη οφείλουν να αντιδράσουν», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: «Μην σχεδιάζετε να σύρετε τη χώρα σε μία μακρά αναμονή μέχρις ότου υπερβούμε τον κίνδυνο πιστωτικού γεγονότος με χειρισμούς τέτοιου τύπου».

 

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ακόμα ότι «λύση είναι μόνο η συνεργασία όλων όσοι πρέπει να συνεργαστούν στο πλαίσιο της μόνης εθνικής στρατηγικής που έχει αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμη» και ότι «χρειαζόμαστε μία άλλη κυβέρνηση στην οποία ο ηττημένος ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να συμμετέχει, αν το θέλει».

Τελευταία τροποποίηση στις 00:01 - 02 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.