ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαψεύδει η Διαμαντοπούλου τα περί ένταξής της στη ΝΔ

13:57 - 02 Φεβ 2017 | Πολιτική
Διαψεύδει η Διαμαντοπούλου τα περί ένταξής της στη ΝΔ
Η Άννα Διαμαντοπούλου διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια που τη θέλουν να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να ενταχθεί στη ΝΔ.

Η πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη Αννα Διαμαντοπουλου, η οποία έχει αναλάβει την πρωτοβουλία "'Ωρα αποφάσεων" μαζί με τους κ.κ. Φλωρίδη και Ραγκούση, έγραψε συγκεκριμένα στα social media:

 

"Με αφορμή σενάρια που διακινούν παπαγαλάκια εκάστοτε ηγεσιών κομμάτων, καθαρά και ξάστερα: Η Πρωτοβουλία “Ώρα Αποφάσεων” που αφορά την συμβολή μας στην αναγέννηση του προοδευτικού χώρου, έχει ζωή μόλις 15 μέρες. Αρκετές όμως για να πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις, ζυμώσεις και βέβαια επιθέσεις και σενάρια. Όλα κατανοητά στην πολιτική αλλά για όλα υπάρχουν όρια. Διαψεύδω κατηγορηματικά όλα τα περί ένταξης ή ακόμα και συνομιλιών σε οποιοδήποτε κόμμα, πόσο μάλλον της Νέας Δημοκρατίας. Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στο στόχο που περιγράψαμε μόλις πριν από λίγες μέρες", αναφέρει στην ανακοίνωση της ή πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη".

Τελευταία τροποποίηση στις 13:57 - 02 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.