ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Λυκούδης επιχειρεί να φέρει κοντά Φώφη - Θεοδωράκη

08:12 - 03 Φεβ 2017 | Πολιτική
Ο Λυκούδης επιχειρεί να φέρει κοντά Φώφη - Θεοδωράκη
Μία ακόμη εκδήλωση με στόχο να ενισχύσει την προσπάθεια ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς, διοργανώνουν από κοινού, την επόμενη εβδομάδα, οι ΜΕΤΑρυθμιστές της Αριστεράς του Σπύρου Λυκούδη και οι Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις έξι το απόγευμα. Θα συντονίσει ο Ηλίας Κανέλλης ενώ ερωτήσεις και σχόλια θα κάνουν ο Παντελής Καψής και η Αγγελική Σπανού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί συγκεκριμένα την προσεχή Τετάρτη στο Gazarte με ομιλητές τον βουλευτή του Ποταμιού Σπύρου Λυκούδη και το μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας των Κινήσεων Πολιτών Παναγιώτη Ιωακειμίδη που συμμετέχουν στην Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Βασικός στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία ακόμη προσπάθεια προσέγγισης της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

 

Στην εκδήλωση θα είναι παρούσα επίσης η Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά και πολλές ακόμα σημαντικές προσωπικότητες με πλούσιο παρελθόν στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Η εκδήλωση με θέμα η  «Η προοδευτική παράταξη σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει μέλλον, αν κοιτάζει το μέλλον» γίνεται σε μια περιόδο που εντείνονται οι προσπάθειες για τη συγκρότηση ενός τρίτου πόλου μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ΜΕΤΑρυθμιστές και ο Σπύρος Λυκούδης επιμένουν ότι αυτή είναι η πολιτική απάντηση που πρέπει να δώσει η Κεντροαριστερά   και το πρώτο βήμα  είναι να καθίσουν οι εμπλεκόμενοι γύρω από το ίδιο τραπέζι για το πολιτικό «διά ταύτα» παραμερίζοντας προσωπικές φιλοδοξίες και τακτικές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.