ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόντρα εκ «Παρισίων» ΝΔ-Κυβέρνησης - Συνέντευξη τύπου της ΝΔ

13:16 - 06 Φεβ 2017 | Πολιτική
Κόντρα εκ «Παρισίων» ΝΔ-Κυβέρνησης - Συνέντευξη τύπου της ΝΔ
Έκτακτη συνέντευξη τύπου οργανώνει στις 12.30 ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας για το θέμα του ταξιδιού του πρωθυπουργού στο Παρίσι. Η ΝΔ δίνει συνέχεια στο θέμα που ξέσπασε ανάμεσα στην κυβέρνηση και στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη.

Από τη μια, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας, μετά τη Σύνοδο του Νότου στη Λισαβόνα το προηγούμενο Σάββατο δεν επέστρεψε κατ΄ ευθείαν στην Αθήνα αλλά κατευθύνθηκε κάπου αλλού με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

 

Το Μαξίμου απάντησε αμέσως, γνωστοποιώντας ότι ο πρωθυπουργός, επέστρεψε στην Αθήνα μέσω Παρισιού όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και στελέχη της L’ Oreal για μία σημαντική επένδυση που σχεδιάζει η εταιρία στη χώρα μας.

 

Η ΝΔ ωστόσο αμφισβήτησε την απάντηση (υιοθετώντας την κίνηση του κ. Γεωργιάδη) και, σε επίσημη ανακοίνωσή της, επέμεινε ότι ο κ. Τσίπρας πήγε στο Παρίσι «προφανώς με την οικογένειά του» για να κάνει «μεγάλη ζωή».

 

Εκτιμάται ότι η κίνηση της ΝΔ είναι αντιπερισπασμός στην άλλη κόντρα που έχει ξεσπάσει με αιχμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento σύμφωνα με το οποίο η σύζυγος του αρχηγού της ΝΔ, Μαρέβα Γραμπόφκσι-Μητσοτάκη, αγόρασε στο Παρίσι το σπίτι του Βολταίρου, έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

 

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.