ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα απίστευτη δήλωση Πετρόπουλου:Επαγγελματίες μου ζητούν να αυξήσω τις εισφορές!

22:39 - 09 Φεβ 2017 | Πολιτική
Νέα απίστευτη δήλωση Πετρόπουλου:Επαγγελματίες μου ζητούν να αυξήσω τις εισφορές!
«Το τερμάτισε» σήμερα ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος μετά τις δηλώσεις του ότι στο δρόμο οι επιχειρηματίες... τον ευχαριστούν, αργότερα σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο πρόσθεσε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του ζητούν να πληρώνουν μεγαλύτερες εισφορές, προσδοκώντας μεγαλύτερες συντάξεις! «Με σταματούν και μου ζητούν να αυξήσω τις εισφορές», είπε ο κ. Πετρόπουλος.

Λίγο πριν από την έναρξη της ομιλίας του υφυπουργού στον πολυχώρο Μελίνα Μερκούρη, στο Θησείο επικράτησε ένταση. Ομάδα περίπου 25 νεαρών χαμηλόμισθων και ανέργων της «Γενιάς των 400 ευρώ» προσέγγισε το χώρο μοίρασε φυλλάδια και φώναξε συνθήματα διαμαρτυρίας για τη ζούγκλα στην αγορά εργασίας. Κάποια στιγμή, μάλιστα, επιχείρησαν να μπουν στον πολυχώρο, αλλά δεν τους επετράπη. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης -μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθήνας δεν κάλεσαν την αστυνομία, ενώ οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν στη συνέχεια.

 

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε ότι περπατάει στο δρόμο και ο κόσμος τον ευχαριστεί.

 

«Χθες, επειδή συνηθίζω να περπατώ στους δρόμους της Αθήνας, πηγαίνω με τα πόδια συζητώ με τον κόσμο. Βγήκαν από τα καταστήματά τους επαγγελματίες, ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται, και μου είπανε "σωθήκαμε. Επιτέλους θα πληρώνουμε εισφορές". Eπειδή αυτοί δεν κατέβαλαν εισφορές, διότι το ύψος ήταν δυσθεώρητο, 700 και 800 ευρώ. Δεν κατέβαλλαν εισφορές διότι ήταν αδύνατο να τις καταβάλλουν» είπε συγκεκριμένα ο υφυπουργός.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.