ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπαλαούρας: Όποιος δεν θέλει να ψηφίσει νέα μέτρα, να παραιτηθεί

15:16 - 16 Φεβ 2017 | Πολιτική
Τα νέα μέτρα... έρχονται προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζονται για μία ακόμη δύσκολη απόφαση. Οι σχετικές συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον Μάκη Μπαλαούρα να εκφράζει την μάλλον ισχυρότερη γραμμή εντός του κόμματος. "Αν κάποιος θεωρήσει ότι το πακέτο των μέτρων είναι ακραίο και διαφωνεί, μπορεί να διαχωρίσει τη θέση του και να παραιτηθεί..."

«Κινούμαστε συλλογικά και όχι με αντάρτικο. Αν κάποιος θεωρήσει ότι το πακέτο των μέτρων είναι ακραίο και διαφωνεί, μπορεί να διαχωρίσει τη θέση του και να παραιτηθεί...», δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Οι δανειστές είναι δανειστές, από την αρχαιότητα ήταν αδυσώπητοι και ήθελαν να στραγγαλίσουν τον δανειζόμενο, αυτό ισχύει και σήμερα. Υπάρχουν όμως διαβαθμίσεις στους δανειστές», ανέφερε επίσης και πρόσθεσε:

 

«Η Ελλάδα έχει χαρακτηριστεί ως μια χώρα με τεμπέληδες και ανίκανους ανθρώπους, που χαίρονται τη ζωή σε βάρος των άλλων Ευρωπαίων. Μας δανείζουν, γιατί υπάρχει το πλαίσιο που δεν μπορούν να σπάσουν. 1,5-2 χρόνια προσπαθούσαν να επιβάλουν το Grexit, για να στείλουν ένα μήνυμα στους υπόλοιπους». 

 

«Ο Σόιμπλε, ανεξάρτητα από την Ελλάδα, έχει εμμονές, είναι ακραία νεοφιλελεύθερος και έχει τιμωρητική διάθεση. Πλέον, η Ελλάδα και η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης κι αυτό φαίνεται παντού, καθώς μεγάλο μέρος της ομάδας των δανειστών θεωρεί ότι η Ελλάδα έχει προχωρήσει και έχει υλοποιήσει τις υποχρεώσεις της», κατέληξε ο βουλευτής.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.