ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης παραποιεί την πραγματικότητα για να υπερασπιστεί τους καναλάρχες

16:36 - 21 Φεβ 2017 | Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης παραποιεί την πραγματικότητα για να υπερασπιστεί τους καναλάρχες
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραποιεί την πραγματικότητα για να υπερασπιστεί τους καναλάρχες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του, στην οποία σχολιάζει την επιστολή του προέδρου της ΝΔ στο ΕΣΡ, και τον καλεί άμεσα να τη δημοσιοποιήσει ολόκληρη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι με την επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του ΕΣΡ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά ευθέως τη διαιώνιση του καθεστώτος ασυδοσίας που επικρατεί εδώ και σχεδόν 30 χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο.

 

«Συγκεκριμένα, επικαλούμενος εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις, ο πρόεδρος της ΝΔ ισχυρίζεται πως "δεν θα πρέπει να προχωρήσει καμία διαδικασία βασισμένη στον Ν. 4339/2015 λόγω του κινδύνου να ανατραπούν εκ νέου τα αποτελέσματα και τυχόν νέας διαδικασίας, με σοβαρές συνέπειες για το δημόσιο συμφέρον αλλά και για το κύρος του προσφάτως συγκροτηθέντος Συμβουλίου σας"», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Τονίζει πως «ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραποιεί την πραγματικότητα για να υπερασπιστεί τους καναλάρχες» και πως η τακτική του «να υπονομεύει συστηματικά το δημόσιο συμφέρον, το οποίο με θράσος επικαλείται, θα πέσει στο κενό». «Τον καλούμε να προχωρήσει άμεσα στη δημοσιοποίηση ολόκληρης της επιστολής του προς το ΕΣΡ», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.