ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαρβιτσιώτης: Ας αφήσει ο Πρωθυπουργός τα μαθήματα πατριωτισμού

17:11 - 24 Φεβ 2017 | Πολιτική
Βαρβιτσιώτης: Ας αφήσει ο Πρωθυπουργός τα μαθήματα πατριωτισμού
Από τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ήρθε η πρώτη αντίδραση από πλευράς ΝΔ, στην επίθεση που εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε παρέμβασή του στο κοινοβούλιο ο βουλευτής της ΝΔ Μιλιτάδης Βαρβιτσιώτης  ανέφερε: «Άκουσα με έκπληξη ένα κήρυγμα περί πατριωτισμού και αξιοπρέπειας από τον πρωθυπουργό. Και αναρωτιέμαι με τι θράσος μπορεί να επικαλείται σήμερα ο κ. Τσίπρας αυτές τις έννοιες; Όταν ο ίδιος έχει αποδειχθεί ένας πρωθυπουργός "Φαντομάς"; Που μεταβαίνει τα βράδια, κρυφά από όλους, -ακόμα και τους ίδιους τους Υπουργούς του- και διαπραγματεύεται μυστικά με την Ρότσιλντ; Όταν ο ίδιος έχει αποδειχθεί ο καλύτερος Πρωθυπουργός του "ναι σε όλα"; Που υπογράφει ό,τι του πούνε;».

 

Ο βουλευτής της ΝΔ υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει καθιερώσει τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα σε δωμάτια ξενοδοχείων και πως με τις αποφάσεις τους «έβαλαν σε υποθήκη όλη των δημόσια περιουσία για τέσσερις γενεές».

 

«Ας αφήσει ο πρωθυπουργός τα μαθήματα του πατριωτισμού. Δεν είναι καλός σε αυτά. Αν αποφάσισε να διδάξει ας στραφεί στα μαθήματα λαϊκισμού».

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.