ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσαβούσογλου: Κακομαθημένο παιδί ο Καμμένος-Μην δοκιμάζετε την υπομονή μας

16:45 - 26 Φεβ 2017 | Πολιτική
Τσαβούσογλου: Κακομαθημένο παιδί ο Καμμένος-Μην δοκιμάζετε την υπομονή μας
Αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στον ΣΚΑΪ ότι, εάν οι Τούρκοι πατήσουν στα Ίμια, δεν είναι γνωστό "πώς θα φύγουν", έδωσε η Άγκυρα, μέσω του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας αντέδρασε με απειλές και βαρείς χαρακτηρισμούς στις δηλώσεις του ομολόγου του Ν. Κοτζιά, αλλά και στα όσα δήλωσε σήμερα ο υπουργός άμυνας Πάνος Καμμένος, τον οποίο χαρακτηρίζει «κακομαθημένο παιδί» της κυβέρνησης και άνθρωπο με κόμπλεξ.

 

Ο επικεφαλής του τουρκικής διπλωματίας σχολίασε με νόημα πως οι Έλληνες γνωρίζουν τις δυνατότητες των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων. Προσέθεσε ότι δεν είναι σοφό να πιέζει κανείς την Άγκυρα, πέρα από τα όριά της.

 

«Δεν υπάρχει ανάγκη να κάνουμε επίδειξη δύναμης όμως όταν έρθει η στιγμή οι Έλληνες ξέρουν καλά τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός», είπε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

 

Κατηγόρησε τον κ. Κοτζιά ότι προβαίνει συνεχώς προκλητικές δηλώσεις και πρόσθεσε ότι η Τουρκία αποδίδει «μεγάλη σημασία στις σχέσεις με την Ελλάδα. Υπήρξαν πόλεμοι αλλά έχει υπάρξει και επαναπροσέγγιση τα τελευταία χρόνια» σημείωσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.