ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «τελευταίο αντίο» στον Αριστείδη Καλαντζάκο

16:32 - 02 Μαρ 2017 | Πολιτική
Το «τελευταίο αντίο» στον Αριστείδη Καλαντζάκο
Συγγενείς, φίλοι, πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές, αποχαιρέτησαν τον Αριστείδη Καλαντζάκο, στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Μητρόπολη Αθηνών.

Στην κηδεία έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων, οι πρώην Πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αντιπρόεδρος, Κωστής Χατζηδάκης και πολλοί ακόμη βουλευτές και πρώην υπουργοί.

 

Στην εξόδιο ακολουθία, που προέστη ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, παρέστησαν ακόμα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, Βύρων Πολύδωρας και Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αλλά και πολλοί απλοί πολίτες, που θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του,

 

Ιδιαίτερα συγκινημένη στην κηδεία, η σύζυγός του, Δωροθέα, ενώ η κόρη του Σοφία, πρώην βουλευτής της ΝΔ και υφυπουργός Απασχόλησης το 2000, τον αποχαιρέτησε με έναν συγκινητικό επικήδειο λόγο.

 

Θερμά λόγια για τον εκλιπόντα είπε και ο Προεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Βουλευτών, Κώστας Πυλαρινός, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζωή και το πολιτικό έργο του Αριστείδη Καλαντζάκου.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:28 - 03 Μαρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.