ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αιχμηρή απάντηση ΠΟΣΠΕΡΤ σε Ξυδάκη: Βάλθηκε να ξεπεράσει τον Πάγκαλο

19:25 - 06 Μαρ 2017 | Πολιτική
Αιχμηρή απάντηση ΠΟΣΠΕΡΤ σε Ξυδάκη: Βάλθηκε να ξεπεράσει τον Πάγκαλο
Σε έντονο ύφος απαντά η ΠΟΣΠΕΡΤ στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ξυδάκη, μετά το θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί «τριτοκοσμικής» ΕΡΤ, αλλά και τα όσα υποστήριξε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» της δημόσιας τηλεόρασης.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για «φληναφήματα» του πρώην υπουργού Πολιτισμού το πρωί, για να δικαιολογήσει την χωρίς κανένα επιχείρημα λάσπη προς τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

 

Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, η ΠΟΣΠΕΡΤ υπογραμμίζει «Ο κύριος Ξυδάκης διαγκωνιζόμενος τον κύριο Πάγκαλο, βάλθηκε να τον ξεπεράσει, άλλωστε έχουν κοινή πορεία σε αρκετά» και αφού γίνεται αναφορά στις πρώην ιδιότητες του κ. Ξυδάκη ως δημοσιογράφου και πολιτικού η ΠΟΣΠΕΡΤ τονίζει «ίσως να έκανε αυτοκριτική αναφερόμενος στο επάγγελμά του, αλλά σαν πολιτικός μας άφησε ενεούς με τη συμπόρευσή του με όλους αυτούς που λοιδορούν, χτυπούν άδικα και ανέντιμα τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και κατ' επέκταση τους εργαζόμενους της που παράγουν μέσα από πολλές δυσκολίες και δυσλειτουργίες το ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.