ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με αποστολέα τον Κικίλια το «τρομοδέμα» στο ΔΝΤ!

20:40 - 16 Μαρ 2017 | Πολιτική
Με αποστολέα τον Κικίλια το «τρομοδέμα» στο ΔΝΤ!
Το τρομοδέμα που εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι είχε ταχυδρομηθεί από την Ελλάδα και μάλιστα είχε ως αποστολέα τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια. Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο οποίος ενημέρωσε ο ίδιος, σχετικά τον κ.Κικίλια.

Οπως είπε στον ΑΝΤ1 ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη, οι γαλλικές αρχές τον ενημέρωσαν ότι το πακέτο είχε ταχυδρομηθεί από την Ελλάδα και αποστολέας φέρεται ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

 

Η αποκάλυψη αυτή δείχνει ουσιαστικά και τους υπεύθυνους της αποστολής του πακέτου που εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματισθεί μία υπάλληλος του Ταμείου, δηλαδή, τη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

 

Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για το παρόμοιο δέμα που στάλθηκε την Τετάρτη στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και φερόμενο ως αποστολέα τον Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Αναφερόμενος στο πακέτο που έφτασε στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών την Τετάρτη, με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Νίκος Τόσκας είπε ότι ερευνάται πώς πέρασε το δέμα από τα σημεία ελέγχου, σημειώνοντας πως είναι νωρίς για συμπεράσματα.

 

Στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, το δέμα είχε ως στόχο τον Πολ Τόμσεν.

 

Η πρώτη αντίδραση από την πλευρά της ΝΔ ήρθε από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha είπε ότι οι τρομοκράτες στοχοποιούν τη ΝΔ.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:52 - 16 Μαρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.