ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βίκυ Σταμάτη: Ο Άκης μου είχε πει ότι ο Σημίτης είναι «νονός»

19:22 - 22 Μαρ 2017 | Πολιτική
Βίκυ Σταμάτη: Ο Άκης μου είχε πει ότι ο Σημίτης είναι «νονός»
Βαριές κουβέντες από τη Βίκυ Σταμάτη, στο πλαίσιο της απολογίας της στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου εκδικάζεται η υπόθεση για τις μίζες στα εξοπλιστικά. Η κα. Σταμάτη είπε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος της είχε πει "ότι ο Σημίτης είναι «νονός» και πως ο Παπανδρέου έχει σκοπό να μας εξοντώσει...."

Επικαλούμενη στα όσα της εκμυστηρεύτηκε, όπως είπε, ο Άκης Τσοχατζόπουλος στις φυλακές Κορυδαλλού λίγο μετά την προφυλάκιση της, η κα. Σταμάτη ανέφερε στο δικαστήριο πως ο Κώστας Σημίτης έδωσε το «δακτυλίδι» στον Γιώργο Παπανδρέου (για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ) με την προϋπόθεση πως ο τελευταίος θα εξοντώσει τον σύζυγο της.

 

«Δεν θα άντεχε ο Παπανδρέου πολύ, πίστευε πως ο φόβος του ήταν ο Τσοχατζοπουλος» είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Σταμάτη και συνέχισε: «Ο άνδρας μου είπε ότι ο Σημίτης είναι «νονός». Ο Παπανδρέου έχει σκοπό να μας εξοντώσει».

 

Χαρακτήρισε επίσης εφιάλτη τον Ζήγρα: «Κάποιοι άνθρωποι φέρθηκαν εγκληματικά απέναντι στον Τσοχατζόπουλο και την οικογένεια του. Αναφέρομαι στον εφιάλτη που λέγεται Ζήγρας...».

 

«Εγώ είμαι αυτή τη στιγμή, η φωνή και η διαθήκη του άνδρα μου, υπάρχουν πράγματα που τα έχει γράψει και θα δοθούν εκεί που πρέπει....», σημείωσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.