ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φωτήλας: Με τη ΝΔ τα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα

20:18 - 26 Μαρ 2017 | Πολιτική
Φωτήλας: Με τη ΝΔ τα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα
Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και νυν της Νέας Δημοκρατίας Ιάσων Φωτήλας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ έδωσε τη δική του εκδοχή σχετικά με το τι θα πράξει αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρθει στην εξουσία και κληθεί να εφαρμόσει τα μέτρα που καθώς φαίνεται θα συμφωνήσει η παρούσα κυβέρνηση για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

"Θα πάρει μέτρα μία πιθανή κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας; Θα πάρει «αλλά θα είναι πιο εύπεπτα για τους πολίτες». Και αν οι δανειστές δεν υποχωρήσουν στις αξιώσεις τους απέναντι στη χώρας μας; Αν οι ξένοι μας πουν αυτά είναι τα μέτρα και δεν αλλάζουν, «αναγκαστικά θα πρέπει να τα πάρουμε, γιατί δεν είναι εναλλακτική για την Νέα Δημοκρατία η αποχώρηση από την Ευρώπη", τόνισε ο κ. Φωτήλας.

 

Πρόσθεσε δε ακόμα: «Και να μην πετύχουμε τα προσδοκώμενα στην διαπραγμάτευση, τα δύσκολα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα για τον κόσμο γιατί θα έχουμε μια κυβέρνηση που επιτέλους θα κυβερνά τον τόπο.

 

Αν μας κατσικωθούν οι ξένοι και μας πουν αυτά είναι τα μέτρα και δεν αλλάζουν, αναγκαστικά θα πρέπει να τα πάρουμε, γιατί δεν είναι εναλλακτική για την Νέα Δημοκρατία η αποχώρηση από την Ευρώπη».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.