ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουίκ: Πραγματικός φιλέλληνας ο Τριντό

17:35 - 27 Μαρ 2017 | Πολιτική
Κουίκ: Πραγματικός φιλέλληνας ο Τριντό
Ως έναν πραγματικό φιλέλληνα χαρακτήρισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις της ελληνικής κοινότητας του Μόντρεαλ για την 25η Μαρτίου.

Aποχαιρετώντας τον κ. Κουίκ, o Καναδός Πρωθυπουργός του ζήτησε να μεταφέρει τους χαιρετισμούς του στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση και τον ίδιο προσωπικά για την επίσκεψή του στον Καναδά, καθώς και για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στις εκδηλώσεις του Μόντρεαλ.

 

Ο κ. Κουίκ μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κατά την επιστροφή του από τον Καναδά, όπου εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στους εορτασμούς της εθνικής επετείου από την ομογένεια, μίλησε και για το εξαιρετικό επίπεδο των διακρατικών και διπλωματικών σχέσεων με τον Καναδά, οι οποίες συμπληρώνουν φέτος 75 χρόνια.

 

Επισήμανε, μάλιστα, πως αυτές υπογραμμίστηκαν τόσο από τον Καναδό πρωθυπουργό όσο και από τον ίδιο στις ομιλίες τους μετά το τέλος της δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και στις συζητήσεις που είχαν στο περιθώριο των πανηγυρικών εκδηλώσεων της ελληνικής κοινότητας του Μοντρεάλ, στην οποία ο κ. Τριντό ήταν προσκεκλημένος και ο μεγάλος τελετάρχης της ομογενειακής παρέλασης, η οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις, συγκέντρωσε πάνω από 40.000 κόσμο.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:37 - 27 Μαρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.