ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με εμπόδια ξεκινά η…διαπραγμάτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Αναβλήθηκε η συνεδρίαση ΠΓ

10:38 - 30 Μαρ 2017 | Πολιτική
Με εμπόδια ξεκινά η…διαπραγμάτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Αναβλήθηκε η συνεδρίαση ΠΓ
Η διαδικασία της διαπραγμάτευσης της συμφωνίας για την αξιολόγηση με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά, αλλά η νευρικότητα δεν κρύβεται. Χαρακτηριστικό είναι ότι με διαφορά λίγων λεπτών και ενώ είχε ανακοινωθεί η συνεδρίαση της ΠΓ για το απόγευμα της Πέμπτης, αποφασίστηκε η αναβολή της συζήτησης, προφανώς εν αναμονή των αποτελεσμάτων του Euroworking Group.

Με τις διαρροές που θέλουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας να είναι θέμα ημερών, Αλέξης Τσίπρας και Ευκλ. Τσακαλώτος θα βρεθούν πάαντως τις επόμενες ημέρες ενώπιον της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μετριάσουν διαφωνίες και πάντως να περιγράψουν το ακριβές περιεχόμενο της συμφωνίας με τους δανειστές και την πολιτική διαψχείριση που θα επιχειρηθεί.

 

Αναλόγως της τροπής που θα πάρει αυτή η συζήτηση, όποτε γίνει, θα φανεί και το αν ο δρόμος προς την ολοκλήρωση και ψήφιση της συμφωνίας θα είναι βατός ή όχι.

 

Σε κάθε περίπτωση πάντως στο διάστημα των επόμενων ημερών αναμένεται να οριστεί και η επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και θα ζητηθεί η αρχική έγκριση της συμφωνίας προτού η κυβέρνηση την φέρει προς ψήφιση στην Βουλή. Εφόσον ολοκληρωθεί η αξιολόγηση…

 

Άγγελος Κωβαίος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.