ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: Νέα απορίες για το ταξίδι Παππά στη Βενεζουέλα

11:29 - 02 Απρ 2017 | Πολιτική
ΝΔ: Νέα απορίες για το ταξίδι Παππά στη Βενεζουέλα
Διαδοχικά ερωτήματα για το ταξίδι του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα, το καλοκαίρι του 2013, διατυπώνει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, προκαλώντας νέο γύρο αντιπαράθεσης με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής.

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να σιωπά άλλο για το σκοπό του κρυφού ταξιδιού του κ. Παππά με τον δικηγόρο των offshore και των Panama Papers, Αρτέμη Αρτεμίου, στη Βενεζουέλα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Επικαλούμενη το κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», η Ν.Δ. σημειώνει ότι ο κ. Παππάς, τον οποίο χαρακτηρίζει «αποτυχημένο υπουργό των βοσκοτοπιών της Ιθάκης», είχε σειρά συναντήσεων με διάφορους εκπροσώπους του καθεστώτος Μαδούρο.

 

Μάλιστα, κάνει λόγο για «ταξίδι του κ. Παππά και του κ. Αρτεμίου, σε εξωτικό προορισμό της Καραϊβικής, με το ιδιωτικό αεροσκάφος επιχειρηματία, ο οποίος έχει προνομιακές σχέσεις με το καθεστώς».

 

«Ήρθε η ώρα να αντιληφθεί η παρέα του Μαξίμου, που δείχνει μεγάλη αδυναμία στα ιδιωτικά και κυβερνητικά αεροσκάφη, και για μήνες σιωπά, ότι η Ν.Δ. θα συνεχίσει να ρωτά μέχρι να πάρει όλες τις απαντήσεις» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», ο κ. Παππάς είχε μυστικό ταξίδι με τον κ. Αρτεμίου στο νησί Μαργαρίτα, με το ιδιωτικό τζετ του Λιβανέζου επιχειρηματία, Μαχέντ Χαλίλ.

 

Ο Χαλίλ κατηγορείται πως απέκτησε περιουσία χάρη στη ευνοϊκή σχέση με το καθεστώς Μαδούρο, γεγονός το οποίο τον θέτει στη «μαύρη λίστα» των ΗΠΑ.

 

Ακολούθησε απάντηση του κ. Παππά στην οποία αναφέρονται τα εξής:

 

Περσινά ξινά σταφύλια. Το κόμμα της Novartis, του Κήρυκα Χανιών, των κρυμμένων -από το πόθεν έσχες- ακινήτων του Βολταίρου, εσχάτως και του κ. Σημίτη, κάθε φορά που στριμώχνεται φωνάζει «Βενεζουέλα».

 

Φαίνεται ότι η προανακριτική για τον κ. Γ. Παπαντωνίου και η εξεταστική για την Υγεία ανησυχούν κάποιους εντόνως.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.