ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας καλεί Μέρκελ, ενόψει Eurogroup

12:08 - 03 Απρ 2017 | Πολιτική
Τσίπρας καλεί Μέρκελ, ενόψει Eurogroup
Όσο το Eurogroup πλησιάζει είναι λογικό να πληθαίνουν και οι επαφές του Έλληνα Πρωθυπουργού, με ξένους ηγέτες αλλά και κορυφαίους αξιωματούχους, προκειμένου να βρεθεί τρόπος και να μη χαθεί άλλος χρόνος μέχρι το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν αναμένεται τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, την ώρα που το Μαξίμου δείχνει ως υπεύθυνο για τις καθυστερήσεις το ΔΝΤ, αλλά και το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.

 

Το Μέγαρο Μαξίμου κρατάει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τις Βρυξέλλες, σε μία προσπάθεια να σταματήσει το μαρτύριο της σταγόνας και να και να απεμπλακεί το θέμα της επιστροφής των θεσμών.  

 

Στο πλαίσιο αυτό θα βρεθεί στη χώρα μας την Τετάρτη και ο Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες πως το προηγούμενο διήμερο ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με τους Πιερ Μοσκοβισί, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, αλλά και την Κριστίν Λαγκάρντ.

 

Την ίδια ώρα σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με εκπροσώπους όλων των θεσμών βρίσκεται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια, που για την ώρα δεν επιτρέπουν να κλείσει το deal.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:52 - 03 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.