ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης-Λεβέντης: Ανάγκη για μεταρρυθμίσεις σε oικονομία, Δημόσιο, Παιδεία

18:01 - 05 Απρ 2017 | Πολιτική
«Κοινή εκτίμηση» για την ανάγκη υλοποίησης ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων στην Οικονομία, τη Δημόσια Διοίκηση και την Παιδεία, διαπίστωσαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βασίλης Λεβέντης στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της ΝΔ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτές οι μεταρρυθμίσεις θα υπερβαίνουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Μνημόνιο και θα επεκτείνονται σε όλους τους τομείς. «Το εθνικό σχέδιο περιλαμβάνει βαθιές τομές στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος», προσθέτει η Ν.Δ.

 

Κατά τη Ν.Δ., στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε «η σημαντική υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών απόρροια του κλίματος αβεβαιότητας στην πραγματική οικονομία της χώρας με βαρύτατες ευθύνες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

 

Επίσης, συζητήθηκαν «το δυσβάσταχτο κόστος που πληρώνουν καθημερινά οι πολίτες από την μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης», καθώς και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα η ελληνική κοινωνία και η ελληνική οικονομία.

 

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του κ. Μητσοτάκη για ξεχωριστές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς. 

 
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.