ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προκαταρκτική για τις καταγγελίες Σκουρλέτη περί «στημένου» διαγωνισμού στην ΔΕΗ

18:41 - 10 Απρ 2017 | Πολιτική
Προκαταρκτική για τις καταγγελίες Σκουρλέτη περί «στημένου» διαγωνισμού στην ΔΕΗ
Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τις δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη περί «στημένου διαγωνισμού στη ΔΕΗ», παρήγγειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή την κυρία Δημητρίου προκειμένου να την ενημερώσει για τις πρόσφατες δηλώσεις-καταγγελίες του κ. Σκουρλέτη σχετικά με την πώληση της ΔΕΗ, ενώ κατέθεσε και σχετικό φάκελο.

 

Κατά την επίσκεψή του στο εισαγγελικό γραφείο ο κ. Παναγιωτόπουλος ζήτησε ακόμη από την κυρία Δημητρίου «να πράξει τα δέοντα» και να καλέσει τον κ. Σκουρλέτη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

 

Στο φάκελο που κατέθεσε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, περιλαμβανόταν το σύνολο των δηλώσεων με τις οποίες ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε «σε ρεσάλτο στη δημόσια διοίκηση» και σε «βαποράκια συμφερόντων». Ακόμη, στον εν λόγω φάκελο περιλαμβανόταν και η σχετική ερώτηση που κατέθεσε για το ίδιο θέμα στην Βουλή η ΝΔ μέσω του Κώστα Τζαβάρα.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αποκάλεσε στημένο το διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση μέρους των παραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.