ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: Ανοίγει ο δρόμος για να βγούμε από την επιτροπεία

13:27 - 11 Απρ 2017 | Πολιτική
Τσίπρας: Ανοίγει ο δρόμος για να βγούμε από την επιτροπεία
Μήνυμα αισιοδοξίας για έξοδο της Ελλάδας από την... περιπέτεια της κρίσης, έστειλε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της Ολυμπίας Οδού, του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών.

"Η σημερινή είναι μια ημέρα χαράς για την Πελοπόννησο, καθώς ολοκληρώθηκε ένα έργο που πολλοί πίστευαν ότι δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ, είπε ο πρωθυπουργός για να συμπληρώσει:

 

Η σημερινή είναι μια ημέρα χαράς για την Πελοπόννησο, καθώς ολοκληρώθηκε ένα έργο που πολλοί πίστευαν ότι δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Ολυμπίας Οδού, του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών

 

Αυτός είναι ο ισχυρός συμβολισμός των εγκαινίων είπε ο πρωθυπουργός και σημείωσε το μήνυμα που στέλνει είναι ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Τα έργα έχουν ένα και μόνο ιδιοκτήτη, είπε ο κ. Τσίπρας τονίζοντας ότι ολοκληρώνεται ένα έργο που εκσυχρονίζει την περιφέρεια και τη δυτική Ελλάδα.

 

Αποδείξαμε ότι ο τρόπος για να ολοκληρωθεί ένα έργο, είναι να υπάρχει μια κυβέρνηση που να έχει στόχο της, την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, είπε ο πρωθυπουργός. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.