ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουμουτσάκος: Στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πανικό

16:14 - 11 Απρ 2017 | Πολιτική
Κουμουτσάκος: Στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πανικό
«Στον ΣΥΡΙΖΑπρέπει να βρίσκονται σε ανυπέρβλητα αδιέξοδα και μεγάλο πανικό για να καταφεύγουν σε γελοίες παρερμηνείες, αντί να απολογούνται για τα όσα ζοφερά επιφυλάσσουν -για ακόμη μια φορά- στον ελληνικό λαό, που τον έχουν οδηγήσει σε απελπισία».

Αυτό αναφέρει ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση που του εξαπέλυσε με αφορμή συνέντευξή του στο Πρακτορείο FM.

 

Ορμώμενος από τη δήλωσή του ότι «η νυν κυβέρνηση παρέλαβε μια διαχειρίσιμη κρίση και την έκανε παρακμή», ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι με μια μόνο φράση ο βουλευτής της Ν.Δ. ομολόγησε πως η πραγματική κατάσταση της χώρας στις αρχές του 2015 απείχε παρασάγγας από τους ισχυρισμούς της τότε κυβέρνησης.

 

«Στον αέρα, όχι μόνο το “success story” που φιλοτεχνούσε τότε η Ν.Δ., αλλά και όλη την παραφιλολογία που διατυμπανίζει η παρούσα ηγεσία του κόμματος» τινάζει η παραδοχή του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, τόνισε σε σχετική ανακοίνωση. 

 

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για επιβεβαίωση ότι η κατάσταση που παρέλαβε η παρούσα κυβέρνηση ήταν δραματική: άδεια ταμεία, ύφεση, ανεργία, αποεπένδυση

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.