ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άδωνις: Παραιτούμαι από διαγραφή αδικημάτων και πάμε σε προανακριτική

17:42 - 12 Απρ 2017 | Πολιτική
Άδωνις: Παραιτούμαι από διαγραφή αδικημάτων και πάμε σε προανακριτική
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, απέρριψε όλες τις κατηγορίες εναντίον του για την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας και δήλωσε αποφασισμένος να αρνηθεί την παραγραφή αδικημάτων για να συσταθεί Προανακριτική Επιτροπή. Κάλεσε, όμως ταυτόχρονα να κάνει το ίδιο και η τωρινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

«Στη πολιτική μπορεί να έχουμε τεράστιες διαφωνίες, αλλά το να διοργανώνουμε και να ρίχνουμε λάσπη δείχνει το πραγματικό ήθος του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και προσέθεσε:

 

«Κάνω δήλωση αμετάκλητη. Παραιτούμαι πάσης διαγραφής αδικημάτων, και αν έχετε τα κότσια να κάνετε προανακριτική και να με πάτε στο Ειδικό Δικαστήριο. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό, να κάνετε και εσείς το ίδιο και να πάμε σε Προανακριτική».
 
Παράλληλα, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ, επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, λέγοντας ότι «τον κατηγόρησε για 23 δήθεν παράνομους διορισμούς στο ΚΕΛΠΝΟ, μπλέκοντας και τη σύζυγο του, ενώ από την έρευνα που ζήτησε ο κ. Πολάκης και έγινε από τη Δικαιοσύνη, δεν του ασκήθηκε καμία δίωξη».


Πρόσθεσε δε, ότι σε αντίθεση με τον ίδιο που δεν του ασκήθηκε καμία δίωξη από την Δικαιοσύνη μετά τη μήνυση τη δική του, τρεις υπάλληλοι στους οποίους ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έδωσε εντολή, διώκονται για κακουργήματα. «Η αναφορά ότι στο ΚΕΛΠΝΟ μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ποτέ έλεγχος είναι αστεία. Έγιναν σειρά έλεγχοι όλα τα προηγούμενα χρόνια. Από το ΣΔΟΕ, το υπουργείο Οικονομικών, το σώμα ελεγκτών. Η διαφορά είναι ότι εσείς με κατηγορείτε για παράνομες προσλήψεις και όχι η Δικαιοσύνη, ενώ εσάς σας διώκει η Δικαιοσύνη», τόνισε.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:42 - 12 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.