ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μελανσόν: Εγώ δεν είμαι Τσίπρας

13:08 - 18 Απρ 2017 | Πολιτική
Μελανσόν: Εγώ δεν είμαι Τσίπρας
Ο Ζαν-Λουκ Μελανσόν διεκδικεί την προεδρία της Γαλλίας με τη σημαία της ριζοσπαστικής Αριστεράς και όπως είναι φυσικό έρχεται σε σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα. Σχεδόν σε όλες του τις συνεντεύξεις δέχεται ερωτήσεις για το τι διαφορετικό θα πράξει εφόσον εκλεγεί και φυσικά ερωτάται για το πώς πιστεύει ότι θα καταφέρει να αναδιαπραγματευθεί τις καταστατικές συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως υπόσχεται.

"Εγώ δεν είμαι ο Αλέξης Τσίπρας, δεν διαπραγματεύομαι 17 ώρες με ανθρώπους που με προσβάλλουν", απάντησε σχετικά ο Μελανσόν, μιλώντας στον ιστότοπο της γαλλικής εφημερίδας Le Parisien.

 

Οι πολιτικοί αντίπαλοι του Μελανσον, αλλά και πολλοί αναλυτές επισημαίνουν ότι σε μια διαπραγμάτευση για τις καταστατικές συνθήκες της ΕΕ, ο ριζοσπάστης αριστερός πολιτικός θα έβρισκε απέναντί του τον «τοίχο» της Γερμανίας.

 

«Οι Γερμανοί δεν έχουν δει ποτέ απέναντί τους μια Γαλλία η οποία να τους λέει όχι», απάντησε ο υποψήφιος πρόεδρος, του οποίου τα δημοσκοπικά ποσοστά έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, δίνοντάς του ελπίδες για συμμετοχή στον β' γύρο των εκλογών, στις 7 Μαΐου.

 

«Εγώ δεν μιλώ 17 ώρες με κάποιον που με προσβάλλει! Εγώ εκπροσωπώ τη Γαλλία!», διακήρυξε ο κ. Μελανσόν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.