ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση της αντιπολίτευσης για την ταλαιπωρία των οδηγών

19:44 - 18 Απρ 2017 | Πολιτική
Επίθεση της αντιπολίτευσης για την ταλαιπωρία των οδηγών
Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης μπαίνει η ταλαιπωρία που υπέστησαν οι οδηγοί στην Ιονία οδό και κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα, μετά τις γιορτές του Πάσχα. Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, τόνισε πως η πρωτόγνωρη ταλαιπωρία που βίωσαν οι οδηγοί, εγκλωβισμένοι και ακινητοποιημένοι σε "ουρά" έξι χιλιομέτρων φέρει καθαρά την υπογραφή της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου.

"Αυτών, οι οποίοι προτίμησαν να ”στήσουν” φιέστες εγκαινίων, από το να φροντίσουν να παραδώσουν σε κυκλοφορία λειτουργικούς οδικούς άξονες. Και όλα αυτά, για να βγουν οι φωτογραφίες την Μεγάλη Εβδομάδα του πρωθυπουργού με τους υπουργούς του, μπροστά από τα έργα. Για ακόμα μια φορά, η κυβέρνηση αποδεικνύεται χαμηλότερη των περιστάσεων. Όχι μόνο δεν είναι σε θέση να σχεδιάσει και να δημοπρατήσει έργα, αλλά δεν μπορεί ούτε καν να παραδώσει στο κοινό έργα υποδομών που παρέλαβε έτοιμα κατά το μεγαλύτερο ποσοστό", τόνισε ο βουλευτής Σερρών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Παράλληλα, εγκάλεσε την κυβέρνηση πως "πέρα από την ανικανότητα" δεν είχε τη στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσει "συγγνώμη" πό τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν.

 

Βολές εξαπέλυσε και το Ποτάμι, σημειώνοντας σε ανακοίνωσή του, πως η συγκυβέρνηση πριν μία εβδομάδα προσπάθησε να εξαπατήσει τους πολίτες στην προσπάθειά της να πείσει ότι προχωράει τα μεγάλα έργα. "Όταν ένα έργο παραδίδεται στην κυκλοφορία χωρίς να έχει ολοκληρωθεί, το αποτέλεσμα είναι προφανές: η ταλαιπωρία που έζησαν χιλιάδες οδηγοί και επιβάτες οχημάτων που πέρασαν από την Ιονία οδό η οποία από τρεις λωρίδες γινόταν απροειδοποίητα μία, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο και οι πολύωρες καθυστερήσεις με ουρές χιλιομέτρων. Το λιγότερο που οφείλει η κυβέρνηση είναι να ζητήσει τουλάχιστον μια συγγνώμη σε όσους ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας της ελαφρότητάς της. Η ευθύνη είναι όλη δική της", ανέφερε η Σεβαστουπόλεως.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.