ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζιτζικώστας: Η Κεντρική Μακεδονία έχει αναπτυξιακό σχέδιο

14:00 - 04 Μαϊ 2017 | Πολιτική
Τζιτζικώστας: Η Κεντρική Μακεδονία έχει αναπτυξιακό σχέδιο
Το νέο εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και η συμβολή των περιφερειών σε αυτό, βρέθηκε στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας, όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ - ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM».

Ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι «η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και αφορούσε το νέο εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης σε συνεργασία με τις περιφέρειες και στο πλαίσιο αυτό η κάθε περιφέρεια θα οργανώσει το επόμενο διάστημα ένα συνέδριο μαζί με όλους τους φορείς για να παρουσιάσει τα προβλήματα αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής και με βάση αυτά τα 13 συνέδρια να σχεδιαστεί τελικά ένα συνολικό σχέδιο για τη χώρα».

 

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει διαμορφώσει σχέδιο με όλους τους φορείς και ήδη έχει επενδύσει σε τρεις βασικούς άξονες, στην αγροτική παραγωγή, στον τουρισμό-πολιτισμό και στον τομέα των νέων τεχνολογιών» ανέφερε και πρόσθεσε ότι «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι έτοιμη και αναμένει την ημερομηνία του σχετικού συνεδρίου στη Θεσσαλονίκη».

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.