ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρούτσης: Δυσάρεστη έκπληξη τα στοιχεία του ΚΕΑΟ

21:33 - 04 Μαϊ 2017 | Πολιτική
Βρούτσης: Δυσάρεστη έκπληξη τα στοιχεία του ΚΕΑΟ
«Τα στοιχεία της πρώτης τριμηνιαίας έκθεσης προόδου εργασιών του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (ΚΕΑΟ) έτους 2017, αποτελούν ακόμη μια δυσάρεστη έκπληξη», σημειώνει ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με την αύξηση που σημείωσαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Τα στοιχεία, συνεχίζει ο κ. Βρούτσης, «αποτυπώνουν και αποκαλύπτουν τις αρνητικές εξελίξεις στο πεδίο των ληξιπροθέσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και την “κατάρρευση” της ρύθμισης των 100 δόσεων».

 

Όπως αναφέρει ο ίδιος, «το πρώτο τρίμηνο του 2017, μεταφέρθηκαν στο ΚΕΑΟ, εκκρεμούσες οφειλές από τα ασφαλιστικά ταμεία, με αποτέλεσμα η εικόνα των ληξιπροθέσμων - όπως εμφανίζεται σήμερα στο ΚΕΑΟ - να είναι πλήρως απογοητευτική. Μόλις, μέσα σε 3 μήνες (Δεκέμβριος του 2016), έφτασαν στα 18,528 δις ευρώ. Δηλαδή αυξήθηκαν κατά 990.000.000 ευρώ, σπάζοντας κάθε ρεκόρ».

 

Καταλήγοντας, ο Γ. Βρούτσης επισημαίνει ότι «η ανερμάτιστη πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, έχει πλέον εξαντλήσει πολίτες και επιχειρήσεις, με ολέθρια αποτελέσματα» και τονίζει ότι «παλινωδίες, σύγχυση, λάθη, παραλείψεις και ιδεοληψίες, έχουν οδηγήσει τους ασφαλισμένους σε απόγνωση και το ασφαλιστικό στον "αέρα"».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.