ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωτόγνωρο επεισόδιο-Ο Κασιδιάρης έσπρωξε τον Δένδια-Αποβλήθηκαν οι Χρυσαυγίτες (video)

12:36 - 15 Μαϊ 2017 | Πολιτική
Πρωτόγνωρο επεισόδιο-Ο Κασιδιάρης έσπρωξε τον Δένδια-Αποβλήθηκαν οι Χρυσαυγίτες (video)
Πρωτόγνωρο σκηνικό στη Βουλή, με τον Ηλία Κασιδιάρη να προκαλεί με τη συμπεριφορά του τον Νίκο Δένδια και τους δύο βουλευτές να έρχονται στα χέρια!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλούσε από το έδρανό του στη συζήτηση για το Πολυνομοσχέδιο και ο Νίκος Δένδιας πέρασε από μπροστά του, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να εκνευρίζεται και να αντιδρά.

 

"Γιατί είσαι μπροστά μου; Δεν βλέπεις ότι μιλάω" φέρεται να ρώτησε ο Κασιδιάρης τον Δένδια, ο οποίος με τη σειρά του γύρισε προς το μέρος του και αναρωτήθηκε για ποιο λόγο του επιτίθεται. «Όταν μιλάω εγώ, ρε, δεν θα περνάς από μπροστά μου», συνέχισε ο Κασιδιάρης.

 

KCoT8Dj1jDKITRS6VwXe

 

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες και καταγγελίες βουλευτών, ο Κασιδιάρης τον έσπρωξε, με τον Νίκο Δένδια να αντιδρά και τους δύο βουλευτές να έρχονται στα χέρια. Στη συνέχεια ενεπλάκησαν κι άλλου βουλευτές και απειλήθηκε σύρραξη, ανάμεσα σε βουλευτές της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι άρχισαν να πετούν νερά.

 

Ευτυχώς, λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και ο προεδρεύων της συνεδρίασης Μάκης Μπαλαούρας φώναξε πως «αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης. Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη».

 

Εγινε δεκτή η πρόταση μομφής

 

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποβλήθηκε, ενώ ο κ. Μπαλαούρας ζήτησε να υποβληθεί πρόταση μομφής κατά του Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και ολόκληρης της ΚΟ της Χρυσής Αυγής, που έγινε δεκτή από το Σώμα.

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής και αποκλείεται από τις συνεδριάσεις της Βουλής.

 

Δείτε το βίντεο, όπως μεταδόθηκε από το κανάλι της Βουλής. Οι κάμερες έπιασαν την αρχή του επεισοδίου, αλλά τη στιγμή του διαπληκτισμού η κάλυψη άνοιξε σε γενικό πλάνο της αίθουσας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:50 - 15 Μαϊ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.