ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ... τρώγονται και για την επίθεση Κασιδιάρη

18:33 - 15 Μαϊ 2017 | Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ... τρώγονται και για την επίθεση Κασιδιάρη
Για διευκόλυνση του ΣΥΡΙΖΑ από την προκλητική και τραμπούκικη επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Δένδια κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία.

«Η προκλητική και τραμπούκικη επίθεση Κασιδιάρη δείχνει ότι, για μια ακόμη φορά, η Χρυσή Αυγή διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν τη φορά, για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία και η Κοινοβουλευτική πλειοψηφία να περάσει το πιο σκληρό και επώδυνο Μνημόνιο» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της.

 

Ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει νωρίτερα και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε και σημείωσε πως «οι σημερινές δηλώσεις του ακροδεξιού αντιπροέδρου της ΝΔ, κ. Γεωργιάδη, περί δήθεν κρυφής συμμαχίας της ΧΑ με την κυβέρνηση, είναι τόσο γελοίες, όσο και επικίνδυνες».

 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου  σημειώνεται επίσης ότι «οι πρωτοφανείς αθλιότητες της Χρυσής Αυγής εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Ν. Δένδια, συνιστούν ευθεία επίθεση στη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό». 

 

«Και αυτό το επεισόδιο δείχνει πως η ΧΑ δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία νεοναζιστική συμμορία που δεν διστάζει να αποκαλύψει το βάρβαρο πρόσωπό της και μέσα στο Κοινοβούλιο, όπως και οπουδήποτε αλλού», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Η ΧΑ πρέπει να βρει απέναντί της ένα δημοκρατικό μέτωπο που θα θέσει ιδεολογικό, κοινωνικό και πολιτικό φραγμό στη δράση της. Και σε αυτό πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να είναι ξεκάθαρες». 

Τελευταία τροποποίηση στις 18:49 - 15 Μαϊ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.