ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το... σήριαλ Πολάκη - Γεωργιάδη καλά κρατεί

16:43 - 17 Μαϊ 2017 | Πολιτική
Το... σήριαλ Πολάκη - Γεωργιάδη καλά κρατεί
Νέο επεισόδιο στο σήριαλ Παύλου Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη υπήρξε το απόγευμα της Τετάρτης κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του πολυνομοσχεδίου για τα μέτρα. Ο κ. Πολάκης ζήτησε από το προεδρείο της Βουλής να πάρει τον λόγο μετά την τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη που χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «ανθρωπάκια της πρώτης φοράς Αριστερά».
Ο κ. Πολάκης μεταξύ άλλων είπε όταν έλαβε τον λόγο πως «Ανθρωπάκι είναι αυτός που βλέπει ότι του καταστρέφεται το αφήγημα της αριστερής κυβέρνησης και της επιστροφής στην κουτάλα της κυβερνητικής εξουσίας και προσπαθεί να λασπώσει και να διαστρεβλώσει για να περάσει το μήνυμα ότι είμαστε όλοι ίδιοι. Εσείς έχετε πάθει αλλεργία και λυσσάγρα που έχετε φύγει από τις καρέκλες δύο χρόνια. Εμείς και αύριο να φύγουμε  έχουμε τρόπο να ζήσουμε σε αυτή τη ζωή. Κάποιοι άλλοι δεν έχουν. Καταλάβες κύριε αντιπρόεδρε μιας ιστορικής παράταξης  που αντί για τον καραμανλισμό, σήμερα έχει αυτούς που ευχαριστεί ο Παττακός; Άντε μπράβο». Λίγο πριν πάρει το λόγο ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Πολάκης ακούστηκε να λέει δίχως να έχει αντιληφθεί ότι είναι ανοικτό το μικρόφωνο «σίχαμα της κοινωνίας».
 
Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης παίρνοντας τον λόγο είπε μεταξύ άλλων: «ακούστε, όμως, ποιος είναι ανθρωπάκι… Αυτός που γράφει πριν γίνει υπουργός "το όχι θέλει Έλληνες το ναι θέλει προδότες, καιρός να ξεχωρίσουνε τα αγρίμια από τις κότες". Και τώρα ψηφίζετε ναι κύριε Πολάκη! Σύμφωνα με τη δική σας ρήση, είστε κότα; Είστε. Ακούστε κύριοι συνάδελφοι ποιος είναι ανθρωπάκι. Όλα αυτά που είπε για το ΚΕΠΛΝΟ, εγώ έκανα μήνυση για να τα αποδείξει στο δικαστήριο. Εγώ λοιπόν έκανα μήνυση με τη γυναίκα για να τα αποδείξει όσα λέει στο δικαστήριο και αυτός σας παρακαλούσε να ψηφίσετε όχι στην άρση της προσωπικής του ασυλίας. Αυτός είναι ανθρωπάκι, αυτός που κρύβεται. Μη σηκώνεσαι σε μένα και μη μου μιλάς ύφος. Σε δείχνω στην ελληνική κοινωνία όπως είσαι: πολλά βαρύς και κότα» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης. 
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.