ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτός κινδύνου ο Λουκάς Παπαδήμος μετά την τρομοκρατική επίθεση-Το ιατρικό ανακοινωθέν

22:28 - 25 Μαϊ 2017 | Πολιτική
Εκτός κινδύνου ο Λουκάς Παπαδήμος μετά την τρομοκρατική επίθεση-Το ιατρικό ανακοινωθέν
Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός για την κατάσταση που βρίσκεται ο Λουκάς Παπαδήμος, μετά την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε εναντίον του το απόγευμα της Πέμπτης.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν έχει ως εξής:

«Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην Πρωθυπουργός κος Λουκάς Παπαδήμος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».

Μετά την παροχή των πρώτων Βοηθειών, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλία και τους μηρούς, υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.

Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής υποβάλλεται.

Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι συνοδοί του, έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Από τη Διοίκηση

του Νοσοκομείου».

 

Ο κ. Παπαδήμος χειρουργήθηκε με επιθυμία, τα τραύματα αφαιρέθηκαν και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

 

Η έκρηξη προκλήθηκε από παγιδευμένο φάκελο ο οποίος εξερράγη αμέσως μόλις ανοίχτηκε ο φάκελος από τον πρώην πρωθυπουργό με τον αποστολέα να ήταν η Ακαδημία Αθηνών.

 

Φυσικά και ο πραγματικός αποστολέας δεν ήταν η Ακαδημία Αθηνών, αλλά κάποια τρομοκρατική οργάνωση με την μεθοδολογία να παραπέμπει σύμφωνα με την Αστυνομία στην Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

 

Η επίθεση θυμίζει έντονα τους Πυρήνες της Φωτιάς: Τον περασμένο Μάρτιο η συγκεκριμένη οργάνωση είχε αποστείλει σειρά παγιδευμένων φακέλων σε οικονομικούς στόχους στην Ευρώπη με κορυφαίο το φάκελο προς τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Φερόμενοι αποστολείς των φακέλων μάλιστα ήταν Ελληνες πολιτικοί.

 

Σε πανικό η ΕΛΑΣ για νέα τρομοπακέτα

Πανικός έχει προκληθεί στην ΕΛΑΣ για το ενδεχόμενο εκτός από τον εκρηκτικό φάκελο που έσκασε στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου, να έχουν σταλεί και άλλοι φάκελοι σε πολιτικά πρόσωπα ή ακόμη και επιχειρηματίες.

 

Όπως έχει δείξει μέχρι τώρα πρακτική των τρομοκρατών είναι να μην αποστέλλουν ένα φάκελο αλλά πολλούς ταυτόχρονα σε γραφεία και υπηρεσίες. Αυτό το κάνουν προκειμένου να προκαλούν πανικό στην Αστυνομία και να “θολώνουν” τα νερά.

 

Έτσι, στο κέντρο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ αλλά και σε εταιρείες κούριερ ψάχνονται ένας προς έναν όλοι οι φάκελοι με αποδέκτες πολιτικά πρόσωπα ή επιχειρηματίες σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα εκρηκτικά δέματα.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:42 - 26 Μαϊ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.