ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάλυψη Κοντονή σε Καμμένο

14:56 - 21 Ιουν 2017 | Πολιτική
Κάλυψη Κοντονή σε Καμμένο
Από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, κάλυψε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο για τις καταγγελίες που τον εμφανίζουν να συνομιλεί με ποινικό κρατούμενο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός είπε πως από τις συνομιλίες προκύπτει ότι ο κ. Καμμένος παρακινεί τον φυλακισμένο να πει την αλήθεια, συνεπώς δεν συντρέχει ζήτημα συγκάλυψης.

 

"Οι κατηγορίες ότι ένας υπουργός παρακίνησε έναν ισοβίτη να πει την αλήθεια είναι πρωτάκουστες. Κατηγορήστε τον για ό,τι άλλο θέλετε αλλά γι αυτό δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας λειτούργησε στην συγκεκριμένη περίπτωση για να συγκαλυφθεί ή να αποκαλυφθεί η αλήθεια; Το πρώτο ερώτημα είναι αυτό", είπε ο κ. Κοντονής και συνέχισε:

 

"Μίλησε στην συγκεκριμένη περίπτωση με ισοβίτη για εμπόριο ναρκωτικών και του είπε «μη μιλήσεις μη αποκαλύψεις τίποτα» ή του είπε «μίλησε όπως ο νόμος περί ναρκωτικών ορίζει» και λέει ότι ακόμα και μετά την αμετάκλητη απόφαση όποιος μιλήσει για περαιτέρω αποκάλυψη τυγχάνει ευεργετικών διατάξεων.

 

Ο υπουργός Άμυνας, αν τον κατηγορείτε για κάτι, είναι για υπερβάλλοντα ζήλο και προτροπή προς κάποιον να μιλήσει. Αυτό είναι το αμάρτημά του; Αν αυτό είναι τότε να πείτε ότι τάσσεστε υπέρ της συγκάλυψης. Ο τρόπος που βάλατε κατά του υπουργού Αμυνας οδηγεί σε άλλες σκέψεις".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.