ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Άρειος Πάγος στέλνει στη Βουλή τις καταγγελίες για το Noor1

18:27 - 26 Ιουν 2017 | Πολιτική
Ο Άρειος Πάγος στέλνει στη Βουλή τις καταγγελίες για το Noor1
Τον δρόμο για τη Βουλή παίρνουν οι καταγγελίες του ισοβίτη Ευθύμιου Γιαννουσάκη και του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη για τις συνομιλίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμένου με τον έγκλειστο ισοβίτη.

Ως προς τα πολιτικά εμπλεκόμενα πρόσωπα η δικογραφία, μέσα στα επόμενα δύο 24ώρα, θα πάρει το δρόμο προς την Βουλή, ενώ ως προς τα μη πολιτικά πρόσωπα η δικογραφία θα παραμείνει στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιά η οποία  διενεργεί ήδη έρευνα για τα καταγγελλόμενα με την εποποτεία του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Μπρακουμάτσου.

 

Ειδικότερα, στη Βουλή διαβιβάζεται εντός των προσεχών ημερών  από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (δια μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης) ο φάκελος με τις καταγγελίες του  ισοβίτη Ευθυμίου Γιαννουσάκη και ενός ακόμη τρίτου προσώπου, ως προς το σκέλος εκείνο όπου εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα.

 

Αμέσως μετά θα διαβιβαστεί στην Βουλή  η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την περασμένη εβδομάδα ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης για τις συνομιλίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμένου με τον επίμαχο έγκλειστο ισοβίτη. Η μηνυτήρια αναφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται στο δρόμο προς την προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Παναγιώτη Μπρακουμάτσο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.