ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ομηρία του ΣΥΡΙΖΑ από τον Καμμένο και οι αναπάντητες ερωτήσεις

09:11 - 27 Ιουν 2017 | Πολιτική
Η ομηρία του ΣΥΡΙΖΑ από τον Καμμένο και οι αναπάντητες ερωτήσεις
Η ομηρία του ΣΥΡΙΖΑ από τον Πάνο Καμμένο και η προσπάθεια να διαφυλαχθεί πάση θυσία η συνέχιση της σύμπλευσης με τους ΑΝΕΛ ήταν το στοιχείο που αναδείχηκε στη Βουλή το βράδυ της Δευτέρας.

Με αφορμή ερώτηση του Αδ. Γεωργιάδη σχετικά με τις τηλεφωνικές συνομιλίες του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, η συζήτηση εξελίχθηκε σε μία εκατέρωθεν εκτόξευση κατηγοριών για το ποιος υπερασπίζεται ποιον επιχειρηματία. 

Ομως ο κ. Καμμένος ήταν περισσότερο προσεκτικός από ποτέ και σε κάποιους έκανε εντύπωση ότι δεν υιοθέτησε το γνωστό επιθετικό του στιλ, αλλά διάβαζε από έντυπο την «υπερασπιστική» του γραμμή. Επί της ουσίας δεν ειπώθηκε τίποτε, το βασικό συμπέρασμα ήταν πως όποιος επιτίθεται στον Καμμένο, επιτίθεται και στην κυβέρνηση ή ακόμη, όποιος κρίνει τον Καμμένο είναι με τον Μαρινάκη, όποιος «δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας». 

Κατά τα λοιπά, απαντήσεις δεν δόθηκαν, για παράδειγμα σε τίποτε από τα παρακάτω: 

- Προς τι δώδεκα τηλεφωνικές επικοινωνίες του υπουργού με τον ισοβίτη, διάρκειας 21 λεπτών;- Εφόσον ο κ. Καμμένος είπε ότι υποψιάζεται την εμπλοκή του Βαγγ. Μαρινάκη σε εμπόριο ναρκωτικών, γιατί δεν ενημέρωσε σχετικά την κυβέρνηση, και του επιτράπηκε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και να έχει συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου;

- Γιατί δεν δόθηκε απάντηση στην καταγγελία της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με την οποία η επαφή Καμμένου-Γιαννουσάκη έγινε μέσω συνεργάτη του υπουργού Δικαιοσύνης; 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.