ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνέδριο ΔΗΣΥ: Διασπά την Ώρα Αποφάσεων- Ρήξη Ραγκούση με Διαμαντοπούλου-Φλωρίδη

22:10 - 30 Ιουν 2017 | Πολιτική
Συνέδριο ΔΗΣΥ: Διασπά την Ώρα Αποφάσεων- Ρήξη Ραγκούση με Διαμαντοπούλου-Φλωρίδη
Το συνέδριο της ΔΗΣΥ διασπά την Ωρα Αποφάσεων! Ρήξη Ραγκούση με Διαμαντοπούλου- Φλωρίδη.

Η διάσπαση της Ώρας Αποφάσεων, δια της άτυπης αποπομπής του Γιάννη Ραγκούση, είναι η πρώτη πολιτική επίπτωση του Συνεδρίου της ΔΗΣΥ!

Ο πρώην υπουργός έκανε την εξής ανάρτηση στο Facebook, προαναγγέλοντας την συμμετοχή του στο συνέδριο: "Άκουσα με προσοχή τις σωστές και σημαντικές προτάσεις της Φώφης Γεννηματά για τα βήματα που πρέπει να γίνουν προς τη δημιουργία νέου, ενωμένου, προοδευτικού φορέα.

Είναι ευρύτατα γνωστό ότι επιδιώκω την επικράτηση σχεδόν των ίδιων προτάσεων.

Μόλις ανακοίνωσα στους οργανωτές του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι αποδέχομαι την πρόσκληση που παρέλαβα ως ιδρυτικό μέλος της Ώρας Αποφάσεων για να παραστώ και να μιλήσω". Αποτέλεσμα άμεσο πήραν η ρήξη με την Αννα Διαμαντοπούλου και τον Γ. Φλωρίδη, οι οποίοι ως Ωρ.Α έκαναν την εξής ανάρτηση εν είδει απάντησης: "Η Ώρα Αποφάσεων έχει συγκεκριμένες θέσεις, εκφράζεται ενιαία και τοποθετείται συλλογικά.

Ο Γιάννης Ραγκούσης επέλεξε να διαφοροποιηθεί. Η απόφασή του να παραστεί και να μιλήσει στο συνέδριο της ΔΗΣΥ είναι φυσικά σεβαστή σε προσωπικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, όμως, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που διέρρηξε τη συλλογική μας λειτουργία προσπαθώντας να προκαταλάβει αποφάσεις.

Οι δρόμοι μας χώρισαν.

Οι Ιδρυτές της Ώρας Αποφάσεων

Γιάννης Δατσέρης, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Κατσαντώνης, Μιλτιάδης Νεκτάριος, Γιώργος Φλωρίδης".

Τελευταία τροποποίηση στις 22:13 - 30 Ιουν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.