ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι γυρεύει η Θάνου στο πρωθυπουργικό γραφείο-Πληθώρα αντιδράσεων

14:10 - 11 Ιουλ 2017 | Πολιτική
Τι γυρεύει η Θάνου στο πρωθυπουργικό γραφείο-Πληθώρα αντιδράσεων
Η είδηση της τοποθέτησης της Βασιλικής Θάνου στο γραφείο του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, έχει προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων, ιδιαίτερα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που κάνουν λόγο ακόμα και για θεσμική εκτροπή.

Η κα. Θάνου λίγες ημέρες μετά τη συνταξιοδότησή της και την αποχώρησή της από τον Άρειο Πάγο, βρέθηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε είναι η νέα άμισθη προϊσταμένη του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης υποδέχθηκαν τη συγκεκριμένη είδηση με βαρείς χαρακτηριστιμούς.

Για "μαύρη σελίδα" για τη Δημοκρατία μας κάνει λόγο η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, ενώ και ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε για μία κίνηση "ντροπή", που στέλνει λάθος μήνυμα στους δικαστικούς λειτουργούς.

Και η Δημοκρατική Συμπαράταξη αντέδρασε σε έντονο ύφος, σημειώνοντας πως "η υπονόμευση των θεσμών  από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γίνεται κάθε μέρα και περισσότερο  επικίνδυνη για την Δημοκρατία".

Ακόμα, όμως και ο Γιώργος Καμίνης εξέφρασε τη διαφωνία του με τη συγκεκριμένη επιλογή.

«Η τοποθέτηση της κας Θάνου στο Πρωθυπουργικό Γραφείο είναι εσφαλμένη. Η δικαιοσύνη δεν αρκεί να είναι, αλλά και να φαίνεται ανεξάρτητη», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων.

Δείτε ΕΔΩ τι απαντά το Μαξίμου.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 16:40 - 11 Ιουλ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.