ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λοβέρδος:Η Κυβέρνηση συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον της επένδυσης στις Σκουριές

17:06 - 12 Αυγ 2017 | Πολιτική
Λοβέρδος:Η Κυβέρνηση συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον της επένδυσης στις Σκουριές
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στις Σκουρίες ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά της Κυβερνησης αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “Η κυβέρνηση εγκληματεί πολεμώντας τις επενδύσεις”.

Ο κ. Λοβέρδος προσθέτει πως «Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πιστή στο δόγμα της "Μισώ την ελεύθερη οικονομία και το δείχνω" συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον της επένδυσης στις Σκουριές».

Παράλληλα λέγοντας πως οι θέσεις τις Κυβέρνησης σε ότι αφορά τις επενδύσει είναι γνωστές από τον καιρό που ήταν αντιπολίτευση ο βουλευτής της ΔΗΣΥ αναφέρει «όταν δεσμευόταν με ψήφισμα της ΚΕ του κόμματος ότι θα σταματήσει την επένδυση στις Σκουριές χαρακτηρίζοντάς την οικονομικό, οικολογικό και κοινωνικό έγκλημα».

Και συνεχίζει «Από την κυβερνητική πολιτεία τους ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: Έχουν πλήρως μεταλλαχθεί, καταπίνοντας αμάσητους όλους τους λαϊκισμούς και τις δημαγωγίες τους, με χαριστικές τροπολογίες για επιχειρηματίες και με τα "Go back" να έχουν γίνει Welcome. Αυτό το ξεκάρφωμα είναι γελοίο για το ακροατήριό τους και εγκληματικό για την οικονομία».

Κλεινοντας δηλώνει ότι «Γιατί έγκλημα προφανώς και δεν είναι οι επενδύσεις. Όσοι κυβερνώντες όμως τις πολεμούν, εγκληματούν».

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.