ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκουρλέτης: Επικίνδυνος λαϊκισμός και ανευθυνότητα από την αντιπολίτευση

11:49 - 16 Αυγ 2017 | Πολιτική
Σφοδρή επίθεση κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Ερωτηθείς για το θέμα των πυρκαγιών έκανε λόγο για «επικίνδυνο λαϊκισμό» και «επικίνδυνη ανευθυνότητα» στη στάση της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Εκείνο το οποίο είπαμε από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν χρειάζεται λαϊκισμός, ούτε μια επιχείρηση πολιτικής κερδοσκοπίας»

Συνέχιζοντας είπε «Παρόλα αυτά φαίνεται ότι αυτό δεν το υιοθέτησε η αντιπολίτευση. Πολύ δε περισσότερο δεν το υιοθέτησαν και εκείνα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που τη συνδράμουν τα τελευταία χρόνια. Εδώ είδαμε ρεπορτάζ τα οποία λες και ήταν έτοιμα από καιρό, τα οποία διαψεύδονταν από την ίδια την πραγματικότητα. Έβγαλαν υπουργούς να είναι εκτός Αθηνών, ενώ σε λίγα λεπτά είχαν παρουσία και στο κέντρο των επιχειρήσεων. Παρόλα αυτά είδατε ρεπορτάζ τα οποία ήταν έτοιμα, σχόλια τα οποία οτιδήποτε και να γίνεται έβρισκαν πάντοτε κάτι αρνητικό να πουν. Πρόκειται για μια ανευθυνότητα χωρίς προηγούμενο και, εν πάση περιπτώσει, ορισμένα πράγματα καταντούν αστεία και είναι και επικίνδυνα. Και φοβάμαι πάρα πολύ ότι ένα μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζεται από υπερβολική δόση ενός επικίνδυνου λαϊκισμού και μιας επικίνδυνης ανευθυνότητας».

Τελευταία τροποποίηση στις 12:11 - 16 Αυγ 2017
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.