ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονόμου: "Βουτιά" στη διεθνή κατάταξη της χώρας για την Υγεία

14:31 - 13 Σεπ 2017 | Πολιτική
"Ο κ. Τσιπρας επιθυμεί να μείνει στην ιστορία ως ο 'πρωθυπουργός της φιέστας και της προπαγάνδας'. Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή του σε εκδηλώσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα με προφανή στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, από την σκληρή πραγματικότητα που ο ίδιος δημιούργησε", αναφέρει σε δήλωση του ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου.

"Την ημέρα που ο πρωθυπουργός μιλούσε στη Βουδαπέστη για τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της κυβέρνησής στον τομέα της Υγείας, η χώρα 'γκρεμιζόταν' από την 26η στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης όπως καταγράφεται από το Πανεπιστήμιο Ουάσιγκτον στο Σιάτλ, όσον αφορά την ικανοποίηση των Στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης σχετικά με την υγεία των πολιτών", τονίζει στη δήλωση του ο κ. Οικονόμου και προσθέτει:

"Ήταν η ίδια μέρα που η 'περίφημη'  μεταρρύθμιση των  ΤΟΜΥ αποδείχθηκε ιδιαιτέρως εύθραυστη, αφού οι αιτήσεις στις θέσεις των γιατρών είναι ελάχιστες, με αποτέλεσμα η Κυβέρνηση να αναγκαστεί να δώσει και δεύτερη παράταση για την κατάθεση σχετικών αιτήσεων.

Ήταν η μέρα που ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος κατηγορούσε  το αντιεμβολιστικό κίνημα για πιθανή 'αναζωπύρωση' της ιλαράς στη χώρα μας.

Τυχαία όλα αυτά; Δεν νομίζουμε. Ακόμα και η προπαγάνδα έχει τα όριά της!".

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.