ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κεντροαριστερά: Μάζεψε τις υπογραφές και ο Γάτσιος-Και επίσημα υποψήφιος

13:01 - 22 Σεπ 2017 | Πολιτική
Κεντροαριστερά: Μάζεψε τις υπογραφές και ο Γάτσιος-Και επίσημα υποψήφιος
Ο Κωνσταντίνος Γάτσιος συγκέντρωσε τις υπογραφές που απαιτούνται και κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Όπως γνωστοποίησε, συγκέντρωσε 4.632 υπογραφές από όλες τις περιφέρειες της χώρας, οι οποίες προήλθαν κατά 50% από την Αττική και κατά 50% από τις υπόλοιπες περιοχές της επικράτειας. «Η συλλογή τους», πρόσθεσε, «αποτελεί μια μεγάλη νίκη και μια ουσιαστική ενθάρρυνση να συνεχίσω την προσπάθειά μου».

Ο κ. Γάτσιος ανέφερε ότι δεν έχει στη διάθεσή του τον παραμικρό κομματικό ή άλλο μηχανισμό που θα μπορούσε να τον βοηθήσει και για τον λόγο αυτόν το εγχείρημα που αποφάσισε να αναλάβει βρισκόταν στα χέρια όσων πολιτών θα ήθελαν να το υποστηρίξουν.

«Αντιλαμβανόμενοι και συναισθανόμενοι ότι οι στόχοι μας είναι κοινοί και ότι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την ανάταξη της χώρας. Στα χέρια των ίδιων πολιτών θα συνεχίζει να βρίσκεται μέχρι τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου και μετά από αυτές», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο κ. Γάτσιος σημείωσε: «Αυτοί που υπέγραψαν με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Υπόσχομαι να τους τιμήσω και εγώ με την πολιτική μου πράξη και με τον αγώνα μου για μία άλλη, καλύτερη Ελλάδα».  

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.