ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολιτικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη στην κυβέρνηση για το Ελληνικό

15:04 - 28 Σεπ 2017 | Πολιτική
Πολιτικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη στην κυβέρνηση για το Ελληνικό
Το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει ξανά την πλήρη υποστήριξη του κόμματος για την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών για την έναρξη υλοποίησης της επένδυσης στο Ελληνικό, με απόλυτο σεβασμό στο νόμο και τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα, συζητήθηκαν οι εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της επένδυσης στο Ελληνικό και των απαιτούμενων διοικητικών ενεργειών για την ολοκλήρωση της.

Το κομματικό όργανο υπενθυμίζει τη γνωμοδοτική αρμοδιότητα του ΚΑΣ και την ανάγκη ταχύτατα να ληφθούν οι αναγκαίες διαδικαστικές  αποφάσεις, ώστε να μην τεθεί σε διακινδύνευση η υλοποίηση της επένδυσης με δεδομένη την ταυτόχρονη προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τέλος, τονίζει την αποφασιστικότητα του κόμματος να υποστηρίξει κάθε αναγκαία κυβερνητική πρωτοβουλία ώστε να εκκινήσει ταχύτατα η υλοποίηση της επένδυσης η οποία θα συμβάλλει καίρια στην εμπέδωση κλίματος επενδυτικής εμπιστοσύνης, αλλά και στην επιτάχυνση της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.