ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα για το Ελληνικό

10:44 - 30 Σεπ 2017 | Πολιτική
Επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα για το Ελληνικό
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σαλαμίνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλήθηκε να σχολιάσει και τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό. Ο Πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για διγλωσσία και τόνισε πως είναι υπεύθυνος που η χώρα δεν κάνει πιο γρήγορα βήματα ανάκαμψης, ενώ μπορεί.

«Ο κ. Τσίπρας μπορεί στα λόγια να ισχυρίζεται ότι θέλει αυτή την επένδυση, στην πράξη όμως δεν ξέρω τι πιστεύει πραγματικά. Αυτό που βλέπω είναι ότι παραπάνω από το μισό κόμμα του δεν θέλει αυτή την επένδυση με αποτέλεσμα να έχουμε συνεχείς καθυστερήσεις και να στερείται η δυνατότητα από τη χώρα μας να υλοποιηθεί μια πολύ σημαντική επένδυση», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Μητσοτάκης, που κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για διγλωσσία:

«Εμείς ξέρουμε και πώς θα φέρουμε επενδύσεις και πώς θα τις υλοποιήσουμε γιατί πιστεύουμε στις επενδύσεις, την ιδιωτική πρωτοβουλία και προφανώς στον σεβασμό του περιβάλλοντος και την τήρηση των κανόνων. Αλλά σε αυτά τη ζητήματα δεν έχουμε δεύτερες σκέψεις. Ξέρουμε ότι μόνο μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις θα έρθουν δουλειές στην Ελλάδα. Η διγλωσσία του κ. Τσίπρα σε αυτό το ζήτημα κρατά τη χώρα μας πίσω»

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι η μείωση της φορολογίας, με περιστολή δαπανών, είναι η μόνη διέξοδος για την ανάκαμψη της οικονομίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.