ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατρούγκαλος για Ελληνικό: Η ΝΔ φταίει για τις καθυστερήσεις

13:27 - 01 Οκτ 2017 | Πολιτική
Κατρούγκαλος για Ελληνικό: Η ΝΔ φταίει για τις καθυστερήσεις
Μία... διαφορετική προσέγγιση σχετικά με την υπόθεση της επένδυσης στο Ελληνικό έκανε το πρωί της Κυριακής ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πως η ΝΔ είναι υπεύθυνη για τις καθυστερήσεις. «Η ευθύνη για την καθυστέρηση της επένδυσης ανήκει στη ΝΔ. Ο υπουργός απέδωσε τις καθυστερήσεις των τελευταίων δύο χρόνων στις τεχνικές δυσκολίες «επειδή δεν προετοιμάστηκε η επένδυση όπως θα έπρεπε από τους προηγούμενους», τόνισε.

Ο κ. Κατρούγκαλος εμφανίστηκε πάντως σίγουρος ότι σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ «θα ξεκαθαρίσουν τα αρχαιολογικά θέματα την επόμενη εβδομάδα. Αυτό είναι το τελευταίο ζήτημα που έχει απομείνει. Όμως το θέμα είναι και το τι αφήνουν οι επενδύσεις στον τόπο». «Είμαστε υπέρ κάθε επένδυσης, που φέρνει χρήματα στην ελληνική οικονομία».

Σε ότι αφορά στη φορολογία είπε ότι «έχουμε ακούσει από τη ΝΔ ότι θα μειώσει τους φόρους. Θέλουμε να ανεβεί η ανάπτυξη. Αν χαμηλώσουν οι κρατήσεις θα χαμηλώσουν κι άλλο οι συντάξεις. Για να μειωθούν οι φόροι, θα πρέπει να μειωθεί η ανεργία» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «οι μειώσεις σε συντάξεις (σε συντάξεις) επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν συσσωρευμένες».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.