ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κεντροαριστερά: Πρόταση Θεοδωράκη για την εξ αποστάσεως εκλογή προέδρου

18:54 - 03 Οκτ 2017 | Πολιτική
Κεντροαριστερά: Πρόταση Θεοδωράκη για την εξ αποστάσεως εκλογή προέδρου
Πρόταση για τη διεξαγωγή on-line ψηφοφορίας στις εκλογές για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς κατέθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σημειώνει πως η πρότασή του «διευρύνει σημαντικά την εκλογική βάση», αλλά δεν δημιουργεί καθυστερήσεις και αναβολή στη διαδικασία.

Σε σχετική του ανάρτηση στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, έγραψε:

"Όπως είχαμε δεσμευτεί, καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση για ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή αρχηγού του νέου προοδευτικού Κινήματος. Πρόταση που θα διευρύνει σημαντικά την εκλογική βάση. Έτσι θα δώσουμε την δυνατότητα να ψηφίσουν τα παιδιά μας που σπουδάζουν στο εξωτερικό, οι επιστήμονες, οι άνεργοι και όλοι όσοι αναζήτησαν λύσεις μακριά από την πατρίδα τα χρόνια της κρίσης. Επίσης, έτσι δεν θα αποκλεισθούν από την εκλογική διαδικασία πολίτες με κινητικά προβλήματα και κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών.
Η πρότασή μας δεν μεταβάλλει καθόλου το χρονοδιάγραμμα των εκλογών και δεν επιφέρει πρόσθετες οικονομικές επιβαρύνσεις. Και βέβαια εξασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας, που αποτελεί πρώτιστο μέλημα όλων.
Το πλέον σημαντικό είναι ότι η εξ αποστάσεως ψηφοφορία θα στείλει ένα μήνυμα σε όλη την κοινωνία ότι η προοδευτική παράταξη δεν θα περιχαρακωθεί σε στενά κομματικά όρια. Αγωνιζόμαστε για ένα νέο Κίνημα ανοιχτό στην πράξη. Με σύγχρονες ιδέες και σύγχρονες πρακτικές.
Το νέο προοδευτικό Κίνημα για να είναι μεγάλο, για να είναι δυνατό πρέπει να το ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που θα έρθουν στις κάλπες από όλους τους δυνατούς δρόμους".

Διαβάστε εδώ την πρόταση Θεοδωράκη προς τους άλλους υποψηφίους αλλά και τους επικεφαλής των κομμάτων και κινήσεων του προοδευτικού χώρου.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.