ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κεντροαριστερά: Στην τελική ευθεία οι εκλογές-Πρώτο debate την Πέμπτη

08:40 - 10 Οκτ 2017 | Πολιτική
Κεντροαριστερά: Στην τελική ευθεία οι εκλογές-Πρώτο debate την Πέμπτη
Στην τελική ευθεία μπαίνει η εκλογική μάχη για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Οι εκλογές «κλείδωσαν» για τις 12 και 19 Νοεμβρίου, με τους υποψήφιους αρχηγούς να ετοιμάζονται για την πρώτη τους τηλεοπτική μονομαχία.

Οι τεχνικές λεπτομέρειες λύθηκαν και οι εταιρείες που έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας τη διαδικασία, διαβεβαίωσαν ότι η on line ψηφοφορία μπορεί να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα στις παραπάνω ημερομηνίες.

Οι υποψήφιοι αρχηγοί ενημερώθηκαν σχετικά και τα επιτελεία τους πιάνουν θέσεις μάχης. Ασφαλώς και οι ίδιοι οι υποψήφιοι παρουσιάζουν καθημερινά τις θέσεις τους και μάλιστα σύντομα θα έχουν και το πρώτο τους debate.

Αυτό θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη από την τηλεοπτική συχνότητα του Action 24.

Στο τηλεοπτικό debate έχουν προσκληθεί επτά υποψήφιοι (Γεννηματά, Θεοδωράκης, Καμίνης, Ανδρουλάκης, Μανιάτης, Κωνσταντινόπουλος, Ραγκούσης) και σύμφωνα με πληροφορίες θα συμμετάσχουν όλοι, πλην της Φώφης Γεννηματά.

Στο μεταξύ, αναζητούνται εθελοντές για να βοηθήσουν στην εκλογική διαδικασία. Οι σχετικές δηλώσεις συμμετοχής για όλη την επικράτεια γίνονται για όποιον ενδιαφέρεται μέσα από το www.dpekloges.gr.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 08:43 - 10 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.